n
HOME CUVINTE DE LUMINA RETETE NATURISTE REGIMURI TERAPII CONTACT VOLUMUL II
 
 
CUPRINS
 
Cuvant omagial
Cuvant despre finantare
Cuvant despre Valeriu Popa
Cuvinte ale lui Valeriu Popa
Cuvant de multumire
Cuvant inainte
Cuvinte de lumina
Pledoarie pentru gandirea pozitiva
Terapii traditionale
Regimuri
Retete naturiste
Carti recomandate
FORUM
 
 
 
 
Cuvant inainte (relansarea unui concept)
 
Am editat aceasta carte si o ofer gratuit pentru a-i omagia pe cea care a fost scumpa mea sotie, Raluca Dumitrache (Veve) si pe marea Forta de Lumina Valeriu Popa, asa cum am gandit eu si prietenii mei ca ar fi pe masura dorintelor lor, si in spiritul pentru care au trait ei aici pe pamant.
Credem cu toata fiinta ca cea mai bine primita forma de omagiu este intrajutorarea semenilor, indrumandu-le pasii catre vindecarea sufletului si a trupului, fara nici un interes material, concept propriu marelui Om Valeriu Popa.
Speram ca aparitia acestui volum sa duca la relansarea acestui concept, deoarece exista multa suferinta si saracie in jurul nostru si multi oameni sunt nevoiti sa renunte la tratamente datorita costurilor insuportabile pentru ei.
Noi credem ca dreptul la viata al oamenilor nu trebuie sa fie legat de conditia lor materiala.
De aceea, aceasta carte se doreste a fi si un apel la intrajutorare catre medicii alopati si vindecatorii autentici pe de o parte si compatriotii nostri cu o situatie materiala buna si foarte buna pe de alta parte.
Sa nu-i ignorati pe cei aflati in suferinta si fara posibilitati.
Daca sunteti medici sau terapeuti, consultati gratuit, cu multa caldura sufleteasca si compasiune pe cei bolnavi si fara posibilitati.
Daca sunteti instariti, aplecati-va asupra celor nevoiasi din jurul dumneavoastra si oferiti-le cele trebuincioase din inima cu multa dragoste (hrana, imbracaminte etc).
Vad adesea la televizor, in special in campaniile electorale sau in preajma lor, oameni politici de toate culorile, care se deplaseaza la diferite camine de copii sau de batrani, daruind diverse (hrana, jucarii, televizoare color etc.), dar numai in prezenta camerelor de luat vederi si daca se poate, sa fie prezente toate televiziunile, sunt si mai multumiti.
Eu numesc aceasta atitudine: intrajutorare in stil politicianist.
Sigur exista si un fapt pozitiv in aceste actiuni, in sensul ca vizionand secventele respective, poate le vin si altora idei de generozitate, de compasiune.
Dar as dori sa-i intreb pe cei ce se falesc pe posturile de televiziune cu tot felul de donatii (si nu este vorba aici doar de oamenii politici): Ati fi la fel de generosi si fara publicitate?
Eu va propun sa lasam la o parte orgoliile si vanitatea, si pasii nostri sa urmeze calea credintei.
Sa ne indreptam spre calea credintei este un alt tel pe care speram sa-l atinga editarea acestui volum.
„Prin credinta la stiinta si prin stiinta la credinta“ afirma marele Om Valeriu Popa.
*
Lecturand paginile din cuprins, va veti intalni cu un limbaj popular, deoarece am dorit ca ceea ce am scris sa fie pe intelesul tuturor, sa ajute si oamenii simpli. Nu ne intereseaza sa culegem eventuale laude vis-a-vis de un limbaj literar elevat pe care probabil nici nu-l posedam, noi fiind de formatie tehnica.
*
Subliniez faptul ca nu ne adresam celor familiarizati cu lumea spirituala, pentru care multe texte din aceasta carte pot parea puerile. Pentru dansii exista pe piata multe volume de specialitate valoroase.
Ii avem in vedere aici pe cei care incep sa-si puna semne de intrebare despre viata si sunt poate, dezorientati.
Speram, ca macar in parte, aceasta lectura sa-i lamureasca.
Nu avem pretentia ca detinem noi ADEVARUL, dar vreau sa stiti ca tot ce s-a scris aici, s-a scris cu sufletul curat, prin prisma experientelor personale prin care am trecut.
Ramane ca dumneavoastra sa ne acordati credit sau nu, dupa cum va dicteaza probabil propriul instinct.
*
Ne-am gandit in acelasi timp si la cei cu diferite afectiuni care nu au gasit rezolvarea (partiala sau totala) in medicina alopata.
In cazul in care terapiile si retetele naturiste publicate aici, nu va sunt foarte clare, sau doriti lamuriri suplimentare, puteti lua legatura cu doamna Sanda Stefan la telefon: 0745 153 875. Dansa va poate ajuta cu sfaturi in mod gratuit, avand o bogata experienta acumulata alaturi de cel ce a fost Valeriu Popa, si care este acum un mare Spirit de Lumina.
In ceea ce priveste terapiile si regimurile naturiste, mare parte din ele apartin lui Valeriu Popa, altele au fost publicate in diverse carti intr-o forma sau alta (noi nu ne asumam paternitatea lor), celelalte fiind culese din popor. Meritul nostru este acela de a va pune la dispozitie aceste informatii in mod gratuit.
Faptul ca discutam aici numai de tratamente, terapii si retete naturiste, nu inseamna ca negam medicina alopata. Ea are rolul ei bine definit in societate, iar noi avem toata stima pentru acei medici care isi practica meseria cu abnegatie si daruire.
Oricum, indiferent ce credeti acum despre cele scrise aici, noi va rugam sa lasati o fereastra deschisa spre viitor, poate experientele ulterioare prin care veti trece va vor determina sa ne luati in considerare.
*
De ce titlul „Daruim Lumina si Iubire“?
Pentru ca Luminile Cerului ne transmit continuu aceasta Lumina si Iubire ca sa ne incalzeasca sufletele, sa ne ajute sa depasim momentele grele din aceasta existenta si pentru a ne sprijini in evolutia noastra spirituala.
Ganditi-va cati dintre dumneavoastra nu ati receptionat aceasta dragoste sub diverse forme, le-ati simtit prezenta benefica, mangaierea lor, mesajele de indrumare si avertizare in vise etc, fiecare avand propriul sistem decodificator. In special cei dragi noua, cu care am avut aici pe pamant legaturi sufletesti foarte apropiate, incearca cu permisiunea Divinitatii sa ne trimita de sus aceasta Iubire si Lumina Divina, adica esenta Creatiei. Noi, la randul nostru, trebuie sa oferim tuturor, si celor dragi de sus si semenilor nostri de pe pamant, continuu, aceeasi Lumina si Iubire care ne invaluie si ne patrunde fiinta.
Daca vom proceda astfel, viata pe pamant va fi mult mai buna, vom evolua mult pe plan spiritual si ne vom vindeca sufleteste si trupeste.
Aceasta carte se vrea ea insasi un mesaj de Lumina si Iubire.
CEZAR DUMITRACHE
 
   
 
Toate drepturile rezervate ©
Continutul acestui site nu poate fi reprodus sub nici o forma partial sau total
fara acceptul scris prealabil al d-lui Cezar Dumitrache
 
Salon de masaj si cursuri de calificare Santamia Horoscop