n
HOME CUVINTE DE LUMINA RETETE NATURISTE REGIMURI TERAPII CONTACT VOLUMUL II
 
 
CUPRINS
 
Cuvant omagial
Cuvant despre finantare
Cuvant despre Valeriu Popa
Cuvintele lui Valeriu Popa
Cuvant de multumire
Cuvant inainte
Cuvinte de lumina
Pledoarie pentru gandirea pozitiva
Terapii traditionale
Regimuri
Retete naturiste
Carti recomandate
FORUM
 
 
 
Cateva cuvinte ale lui Valeriu Popa
(extrase din inregistrari video)
 
- „Din punct de vedere chimic, omul este o creatie a Divinului, dar fizicul nu poate sa salasluiasca singur si sa se dezvolte fara cea de a doua parte psihica. Deci, acest corp uman este format din doua elemente: fizic - pipaibil si bioenergetic - demonstrabil „maine“, dupa ce stiinta il va accepta.
Corpul uman e format din mai multe elemente, unul din ele fiind corpul vital. Conform Legii Divine, partea aceasta vitala, in timpul somnului iese din corp pentru a se incarca in vederea activitatii zilei de maine. Ne incarcam energetic din alimentele consumate, insa elementele de importanta deosebita nu le putem lua decat din zona (corespunzatoare evolutiei) in care am fost inainte de a veni la viata.”
- „Un copil cand vine la viata preia energia din spatiu, o integreaza in materia care creste in pantecul mamei, ia energia din alimentele pe care mama la ingereaza, ia energie si de la tata in timpul zilei, iar de la mama in timpul noptii si asa, incet incet, impreuna cu ingerul intrupator construiesc corpul in care va salaslui viata pe care o incepe pe aceasta planeta.”
- „Nu e suficient sa fii religios, trebuie sa fii profund in a te conecta cu Energia Universala, trebuie sa ai trairea de conectare cu Energia Divina, nu numai prin vorbe.”
- „O rugaciune facuta pentru acele stari de boala care sunt dobandite prin liberul arbitru fara sa respecti Legea Divina, acelea pot fi ajutate; cele care ti le-ai luat ca boala si ca sa inveti din greselile anterioare, acelea nu ti le poate ierta nimeni. Noi trebuie sa invatam sa ne rugam Divinitatii sa ne ajute sa nu gresim, nu sa ne rugam Divinitatii dupa ce am gresit.”
- „|n fata mea vin doua categorii de bolnavi: autoprogramati si autoaccidentati prin liberul arbitru. Autoaccidentat este un individ care datorita nerespectarii unor reguli, a ajuns in stare de dezechilibru; face ce-i spun si chiar mai mult decat ii spun, si se reface. Cel autoprogramat, care si-a luat in programul lui boala respectiva se apuca de regim, se face ca face si nu reuseste.”
- „Sanatatea este cea mai perfecta meserie a acestei planete. Corpul uman este cea mai perfecta masina a acestei planete. Meseria de sanatate n-o poti invata decat de la natura, de la nimeni altcineva.”
- „Medicul de maine trebuie sa invete atata religie incat sa stie mai mult decat preotul, preotul trebuie sa invete atata medicina incat sa stie mai mult decat medicul; el trebuie sa vorbeasca in cadrul bisericii si despre factorul sanatate.”
- „Din viata nu ramai decat cu cunostintele stiintifice acumulate din toate domeniile si faptele de iubire morala. Asta e bagajul cu care pleci sus, asta e toata averea ta.”
- „Prin credinta si stiinta trebuie sa ajungem la convingerea ca nu suntem independenti ci dependenti, modul de dependenta fata de ceva sau de cineva, va fi demonstrat maine.”
- „Spiritismul stiintific va lumina lumea.”
- „De la gand, gest, privire, vorba, fapta totul se inregistreaza, se computerizeaza si dupa ce plecam din viata ne intalnim cu noi.”
- „Nimic nu este intamplator, totul este programat.”
- „Boala incepe in energetic cu multi ani inainte si se manifesta in fizic; de exemplu, un cancer incepe cu 8 ani inainte ca el sa apara ca boala fizica.”
 
   
Salon de masaj si cursuri de calificare Santamia Horoscop